Кров'яна ковбаса



Кров'яна ковбаса


Інгредієнти:
Кров (свиняча або бичача) - 3 л.,
Крупа гречана - 350 г.,
Сало свиняче - 1, 5 кг,

Яйця курячі - 3 шт. ,
Молоко коров'яче натуральне - 0,5 л.,
Часник - головка,
Цибуля - 2 шт.,
Сіль.
Кишки свинячі або яловичі.

Спосіб приготування:
Сало ріжемо на дрібні шматочки і трохи обсмажуємо, додаємо цибулю і ще трошки посмажимо, до приємного рум'яного кольору.

 

фото 1фото 1


Відваримо в цей час гречку до готовності, але не розварюємо зовсім.

 

фото 2


Перемелюємо на м'ясорубці кров, щоб не було грудочок. В гречку вмішуємо кров, зажарку, яйця, молоко, подрібнений часник, солимо і перчимо за смаком. Приблизно знадобитися 80 г. солі і 15 г. перцю. Можна додати мелений лавровий лист.

 

фото 3


Начиняємо чисті кишки так, щоб вони не були набиті туго, інакше при варінні можуть лопнути.

 

фото 4фото 4

 

Наповненість повинна бути на 85-90%.

 

фото 5фото 5

 

Готові ковбаски укладаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, солимо і на невеликому вогні після закипання варимо 15 хвилин.

 

фото 6фото 6


Зручно варити в авосьці, тоді легко вийняти гарячу ковбаску і перекласти на деко. Обсмажити ще хвилин 10.

 

фото 7

 

Кров'янка готова.
Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок