Запечена мойва



Запечена мойва


Інгредієнти:
Мойва - 500 грам,
Лимон - 1 штука,
Борошно - 100 грам,
Рослинне масло - 5-6 ст. ложок,
Сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування:
Мойву розморожуємо при кімнатній температурі, промиваємо і просушуємо паперовим рушником.

Обливаємо мойву соком лимона.

Запечена мойва



У форму для випікання наливаємо олію, щоб вона повністю укрила дно.

Мойву солимо, перчимо і обвалюємо в борошні.

Запечена мойва



Потім рибу викладаємо рівним рядом у форму для випікання і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин. Перевертати рибу не потрібно.

Запечена мойва



Риба виходить рум'яною, апетитною і смачною.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок