Салат з тріскою



Салат з тріскою


Інгредієнти:
тріска гарячого копчення - 250 г.,
картопля відварна - 3 шт.,
цибуля ріпчаста - 1 шт.,
огірок свіжий - 1-2 шт.,
яйця - 3 шт.,
кріп - пучок,
майонез - 100 г,
сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування:
Картоплю відварити у мундирі, охолодити, очистити і нарізати кубиками невеликого розміру.

Салат з тріскою



Огірок свіжий нарізати кубиком. Якщо шкірка у огірка груба, то огірок можна очистити, салат буде ніжніше. Додати огірок до картоплі.

Салат з тріскою



Цибулю ріпчасту нарізати дрібним пір'ям. Кріп подрібнити. Додати цибулю і кріп у салат до огірку і картоплі.

Салат з тріскою



Яйця відварити круто, подрібнити з допомогою виделки або дрібно нарізати ножем і відправити в салат.

Салат з тріскою



Тріску гарячого копчення відокремити від кісточок, розібрати на невеликі шматочки і відправити в салат. Посолити і поперчити страву.

Салат з тріскою



Додати майонез.

Салат з тріскою



Перемішати.

Салат з тріскою



Прикрасити зеленню і подавати на стіл.

Салат з тріскою



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок