Риба по-монастирськи



Риба по-монастирськи


Інгредієнти:
Минтай - 600 гр.,
Цибуля - 3 шт.,
Молоко - 0,5 л.,
Борошно - 0,5 ст.,
Олія соняшникова,
Сіль, перець.

Спосіб приготування:
Цибулю ріжемо кільцями.
Минтай порційними шматками. Рибу потрібно обсушити паперовими рушниками. Трохи поперчити.

Риба по-монастирськи



Змішуємо борошно з сіллю, обвалюємо в цій суміші рибу і обсмажуємо з двох сторін, до появи золотистої скоринки.

Риба по-монастирськи



На дно жароміцної форми викладаємо половину цибулі.
Зверху обсмажений минтай.
На рибу викладаємо залишки цибулі.

Риба по-монастирськи



Все це заливаємо молоком. Відправляємо в духовку на 50 хвилин при температурі 220 градусів.

Риба по-монастирськи



Рибка готова. Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок