Філе минтая



Філе минтая


Інгредієнти:
Минтай (філе) 2 половинки;
Яйце;
Трохи води;
Борошно;
Рослинна олія;
Сир;
Ну і спеції із сіллю.

Спосіб приготування:
Порізати філе на шматочки. Тепер потрібно посолити. Трохи приправити спеціями.

Філе минтая



У мисочці збити яйце з двома-трьома ложками води. У розігріту сковороду влити масло.

Кожен шматочок філе минтая гарненько обваляти в борошні. Обваляти потім в яйці. Викласти на сковорідку. З одного боку засмажити гарненько, щоб утворилася скоринка.

Філе минтая



Перевернути. Так само з іншого.

Філе минтая



В принципі, риба у нас вже готова, вийшла дуже смачна і її вже можна подавати на стіл. Але ще смачніше приготувати запечену з сиром. Для цього викласти шматочки риби у формута посипати натертим сиром (рясно).

Філе минтая



Філе минтая



І буквально, щоб сир розплавився, всього на кілька хвилин поставити в гарячу духовку.

Філе минтая



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок