Запечена сьомга



Запечена сьомга


Інгредієнти:
риба (стейки або філе);
чебрець.
сіль.

Спосіб приготування:
Рибу кладемо на фольгу. Посипаємо невеликою кількістю чебрецю. Присолюємо.

Запечена сьомга



Загортаємо у фольгу й кладемо у форму. Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. На приготування навіть таких великих стейків сьомги піде всього 30 хвилин.

Запечена сьомга



Готову рибу можна полити лимонним соком.

Смачного!


Запечена сьомга


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок