Канапе рибне асорті



Канапе рибне асорті


Інгредієнти:
Філе морської риби - 100 гр.
Ікра чорна - 40 гр.
Ікра червона - 40 гр.
Масло вершкове - 150 гр.
Яйце - 4 шт.
Зелень (петрушки і кропу) для прикраси.

Спосіб приготування:
У каструлю налити холодну воду і покласти яйця. Ставимо на вогонь і варити яйця вкрутую (приблизно 7-10 хвилин). Як тільки вони зваряться, знімаємо з вогню каструлю і ставимо під проточну воду. Так шкаралупа зніметься легше.

Канапе рибне асорті



Філе морської риби необхідно нарізати скибочками, з яких ми будемо робити рулетики. Ви можете використовувати будь-яку рибу, на ваш розсуд, я ж віддаю перевагу червону рибу. Отже, з скибочок філе формуємо рулетики і наповнюємо кожен чорною ікрою.

Канапе рибне асорті



Канапе рибне асорті



Яйця необхідно очистити від шкаралупи і порізати навпіл, вийняти жовтки і розтерти їх з невеликою кількістю олії до отримання однорідної маси.

На половинки яєчних білків викладіть суміш з жовтків і масла, потім покладіть червону ікру, а зверху - рибні рулетики.

Канапе рибне асорті



Перед подачею канапе можна прикрасити ікринками червоної ікри та листям зелені.

Якщо хочете, можете пронизати канапе шпажкою або парасолькою. Канапе «Рибне асорті» стане вишуканою прикрасою вашого святкового столу.

Канапе рибне асорті



Смачного!

Поради:
- Філе риби можна збризнути лимонним соком, тоді у риби буде більш ніжний смак.

- Можна використовувати не тільки курячі, але і перепелині яйця. Але тоді вам доведеться філе риби нарізати невеликими скибочками.

- Прикрасити страву також часточками маслин.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок