Риба тушкована в молоці



Риба тушкована в молоці


Інгредієнти:
Хек філе 800 г
Молоко 400 мл.
Борошно пшеничне 2 ст. л.
Сіль 10 г.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.

Спосіб приготування:
Підготовимо всі необхідні інгредієнти: рибу, молоко, цибулю, а також соняшникову олію для обсмажування і борошно для панірування.

Рибу вимиємо й вичистимо. Коли у Вас просто філе, що всього лише потрібно розморозити, промити чистою водою, розрізати на шматочки і сильніше посолити. Перець у даній страві не використовується.

Риба тушкована в молоці



Паніруємо шматочки в борошні.

Риба тушкована в молоці



Викладаємо рибу в гарячу соняшникову олію і обсмажуємо з одного боку до рум ’ яної скориночки.

Риба тушкована в молоці



Ріжемо цибулю невеликими шматочками.

Риба тушкована в молоці



Перевертаємо рибу рум'яної скоринкою вгору і всі вільні місця заповнюємо нарізаною цибулею.

Риба тушкована в молоці



Заливаємо рибу молоком. Молока має бути стільки, щоб вона досягала верхнього краю риби. Підсолювати не потрібно, якщо риба спочатку була круто посолена, зайва сіль піде в молочний соус. Даємо молоку закипіти, зменшуємо вогонь і накриваємо сковороду кришкою. Залишаємо рибу тушитися в молоці на маленькому вогні.

Риба тушкована в молоці



Закінчуємо тушкувати, коли молоко загусне до стану соусу, а цибуля майже розчиниться в молоці. При подачі рибу поливаємо соусом, в якому вона тушкувалася.

Риба тушкована в молоці



На гарнір до такої риби краще всього підходить картопляне пюре.

Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/ryba-tushenaya-v-moloke




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок