Рибний рулет в лаваші



Рибний рулет в лаваші


Інгредієнти:
2 листа тонкого лаваша;
500 г філе горбуші або інший червоної риби (без шкіри і кісток);
3 середні цибулини;
2 ст. ложки майонезу;
сіль;
олія для смаження.

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості олії.

Рибний рулет в лаваші



Рибу нарізати кубиками і обсмажити, посолити.

Рибний рулет в лаваші



Цибулю і рибу змішати і дати охолонути.

Рибний рулет в лаваші



Лаваш змастити майонезом і викласти рибну начинку.

Рибний рулет в лаваші



Згорнути лаваш в рулет.

Рибний рулет в лаваші



І нарізати невеликими шматочками.

Рибний рулет в лаваші



Обсмажити кожен шматочок рибного рулету з лаваша з двох сторін до золотистої скориночки.

Рибний рулет в лаваші



Рибний рулет в лаваші



Обсмажені шматочки покласти на паперовий рушник, щоб ввібралося зайве масло, і викласти рибний рулет з лаваша на блюдо.

Рибний рулет в лаваші



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок