Рулет з риби



Рулет з риби


Інгредієнти:
2 скумбрії
1 горбуша
1 пакет замороженого "Морського коктейлю"
Перець, сіль морська і пакетик желатину.

Спосіб приготування:
Горбушу і скумбрію обробити. Найскладніше в обробленні скумбрії - це витягування всіх кісточок.

Рулет з риби



Паралельно висипати пакет "Моского коктейлю" на сковороду - не те щоб готувати, а максимально випарувати вологу.

Рулет з риби



Перший шар скумбрія.

Рулет з риби



Злегка солю.

Потім перчик - суміш чорного і духмяного в мельничкі.

Потім желатин небагато.

Рулет з риби



Далі шар горбуші.

Рулет з риби



І знову - сіль, перець, желатин.

Рулет з риби



Тепер дійшла черга до морепродуктів - "Морського коктейлю". Можна покласти всередину тушку кальмара, а всередину нього королівські креветки і мідії. Желатину правда треба буде більше.

Рулет з риби



Сіль, перець,желатин.

Горбуша.

Рулет з риби



Сіль, перець, желатин.

Скумрия.

Рулет з риби



Все це перев'язати нитками.

Рулет з риби



У фольгу. І на деко.

Рулет з риби



В духовку на 40 хвилин температура 200* С.
Після приговлення дати охолонути і в холодильник.

Вранці дістати, фольгу й нитки прибрати. Краса. А який смак - дуже ніжний!

Рулет з риби



Смачного!


Рулет з риби


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
МИРОСЛАВА
Дуже класний рецепт!!!! Скажіть будь ласка , а для чого желатин ? який краще брати? Багато його сипати?
фото
admin
Желатин потрібен для того, щоб ХОЛОДНИЙ рулет можна було порізати на скибочки. Краще брати швидкорозчинний. Сипати не багато, просто неначе солити. Желатин розбухне від вологи, а потім при запіканні розтане, а коли захолоне, буде держати в купі всі складові рулету.
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок