Рибний тортик



Рибний тортик


Інгредієнти:
600 г - 1000 г рибного філе,
3 великі моркви,
2 середні цибулини,
жменю чорносливу без кісточок (при бажанні),
великий пучок кропу,
200 мл молока,
3 яйця,
сіль,
перець,
2 столові ложки розчинного желатину,
форма для кексів.     

Спосіб приготування:
Натріть на крупній тертці моркву. 

Рибний тортик



Цибулю порізати бажано півкільцями.      

Рибний тортик



Наріжте рибне філе смужками.      

Рибний тортик



Першим шаром укладаємо моркву. Форму треба добре змастити олією. Навіть силіконову. Половину нашої риби укладаємо щільним шаром на моркву.      

Рибний тортик



Посолити - поперчити, посипати 1/2 норми сухого желатину. Якщо використовуєте чорнослив, то чорнослив розпарьте і міленько поріжте. Половину чорносливу викладаємо по рибі. Потім шар цибулі і знову моркву, рибу, спеції, желатин.     

Рибний тортик



З яєць і молока приготуємо суміш, як для омлету. Солити не треба.      

Рибний тортик



Цією сумішшю залийте все у формі, дайте постояти хвилин 10-15, щоб суміш протекла в середину.      

Рибний тортик



І ставте в духовку. Запікайте в розжареній до 180-200*С духовці до готовності. Це десь 40-60 хвилин. Куштуйте.

Нехай охолоне у формі. Викласти на блюдо, прикрасити. Потім у холодильник на кілька годин. Дуже добре в холодному вигляді, як закуска.     

Рибний тортик



Хочу сказати, що готувати цей тортик краще напередодні! Так смачно на наступний день!  

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок