Домашній посол риби
Інгредієнти:
Сьомга філе 300 г
Сіль 6 ст. л.
Вода 1 л.
Спосіб приготування:
Для засолу знадобиться філе сьомги, сіль і вода.
1 літр води закип'ятити і додати 6 ст. л. солі з гіркою. Потім остудити воду до кімнатної температури.
Філе риби добре помити і опустити в остиглий соляний розчин. Якщо риба спливає, то на неї можна в якості вантажу покласти блюдце.
Закрити каструлю кришкою та поставити в холодне місце на 24 години.
Потім рибу вийняти з води і обсушити паперовим рушником.
Готову рибу зберігати в щільно закритій ємності в холодильнику.
Джерело:
http://webspoon.ru/receipt/domashnij-posol-ryby
ChiefCook
2012-11-28
Рекомендуємо кулінарні рецепти: