Відкрити категорії

Домашній посол риби




Інгредієнти:
Сьомга філе 300 г
Сіль 6 ст. л.
Вода 1 л.

Спосіб приготування:
Для засолу знадобиться філе сьомги, сіль і вода.

1 літр води закип'ятити і додати 6 ст. л. солі з гіркою. Потім остудити воду до кімнатної температури.

Домашній посол риби



Філе риби добре помити і опустити в остиглий соляний розчин. Якщо риба спливає, то на неї можна в якості вантажу покласти блюдце.



Закрити каструлю кришкою та поставити в холодне місце на 24 години.

Потім рибу вийняти з води і обсушити паперовим рушником.



Готову рибу зберігати в щільно закритій ємності в холодильнику.

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/domashnij-posol-ryby

Домашній посол риби
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com