Домашній посол риби



Домашній посол риби


Інгредієнти:
Сьомга філе 300 г
Сіль 6 ст. л.
Вода 1 л.

Спосіб приготування:
Для засолу знадобиться філе сьомги, сіль і вода.

1 літр води закип'ятити і додати 6 ст. л. солі з гіркою. Потім остудити воду до кімнатної температури.

Домашній посол риби



Філе риби добре помити і опустити в остиглий соляний розчин. Якщо риба спливає, то на неї можна в якості вантажу покласти блюдце.

Домашній посол риби



Закрити каструлю кришкою та поставити в холодне місце на 24 години.

Потім рибу вийняти з води і обсушити паперовим рушником.

Домашній посол риби



Готову рибу зберігати в щільно закритій ємності в холодильнику.

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/domashnij-posol-ryby




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок