Відкрити категорії

Лосось на перині


Лосось на перині


Інгредієнти:
Рис відварений - 2 стак.
Масло слив. в рис -50 гр

Рекламний блок
сіль.
Печериці - 0.5 кг
масло слив. в гриби - 30 гр
цибуля - 1 гол
корінь імбиру або порошок
сіль
перець.
Лосось св - 0.5 кг
масло слив. - 30 гр
вино біле сухе - 0.5 ст
імбир
сіль
перець
Вершки 20% - 200 мг
Моцарелла - 100 гр.

Спосіб приготування:
Рис відварити, додати масло.

Гриби порізати і протушкувати на олії з цибулею і імбірем. Посолити, поперчити.

Філе лосося без шкірки порізати на кусочки. Протушити з маслом на сковороді, додати імбир, вино. Полсолити, поперчити.

Вершки змішати з тертою моцареллою.

У форму для запікання кладемо рис, на рис -гриби, на гриби - лосось і все залити вершками з сиром.

Випікати до рум'яної корочки.
Смачного!

Рекламний блок
Лосось на перині


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com