Щука фарширована




Щука фарширована



Інгредієнти
щука середнього розміру
хліба - 100 г
молока - 200 мл
яйце - 1 шт
цибулі - 2 шт
відварений рис (за бажанням) 2 ложки.
зелень, яка подобається
майонез
сіміш перців
сіль.

Спосіб приготування:
Почистити рибу (черевце не розрізати, плавники не вирізати, голову відокремити, зябра та очі видалити).

Зробити надрізи по колу, відокремлюючи шкуру. Вона знімається без проблем.
Відрізать хвіст.

Випотрошити рибу.
Зняти з кісток все м'ясо.

У молоці замочити хліб.
Перекрутити через м'ясорубку всі складові, можна двічі.

Порубати міленько зелень.
Довести до смаку, додавши сіль і перець.

Вбити яйце та все знову ретельно перемішати.

Заповнити шкуру риби фаршем не туго.

На деко, застелене фольгою, викласти рибу, голову та змастити щедро майонезом.

Загорнути фольгу та запікати при 180* годину.
Тільки коли повністю охолоне можна розгорнути.

Подавати холодною.

Прикрасити.



Розіслати в соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Ваше ім'я:  

Напишіть "Кулінарія" без кавичок
Відповідь: