Салат з тунцем



Салат з тунцем


В якості основного інгредієнта для салату, консервований тунець давно став моїм улюбленим. Цю рибку люблять практично всі, вона не вимагає якоїсь додаткової підготовки, добре поєднується з багатьма іншими інгредієнтами. Готувати такі салати я люблю як для святкового столу, так і для звичайних буднів.

Нещодавно я обмірковувала меню на майбутній день народження і зрозуміла, що всі випробувані рецепти салатів з тунцем мені набридли. Захотілося чогось новенького. І мені на очі попався ось цей рецепт.

Всі інгредієнти беруться «на око», і їх кількість можна змінювати в залежності від ваших смаків та уподобань.

Інгредієнти:
тунець консервований - 2 банки;
цибуля червона - 1 середня цибулина (близько 150 г);
відварений рис - близько 300 г;
консервована кукурудза - 200-300 г;
яйця - 4 шт.;
майонез - за смаком.

Як приготувати салат з тунцем.


Тунець дістаю з банки і розминаю виделкою. У мене вийшло досить дрібно, але в принципі, можна залишити і шматочки побільше.

11


Яйця нарізаю досить дрібно.

22


Червону цибулю дрібно нарізаю.

33


У миску викладаю рис, кукурудзу, яйця, червоний лук і тунець. Перемішую.

44


Залишилося тільки заправити салат майонезом.

55


Сіль і перець я не додаю, у кожного інгредієнта тут і так досить насичений смак.

Цей салат не повинен стояти в холодильнику, тобто після розмішування його можна відразу подавати на стіл.

66


Смак у нього дуже ніжний. Акцент, звичайно, зроблений на тунці. Рис відчувається зовсім трохи. А ось червоний лук і кукурудза роблять салат хрустким і надають солодкість. Виходить корисне і гармонійне поєднання.

Дуже рекомендую спробувати приготувати цей салатик! Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок