Курячі грудки у вершковому соусі



Курячі грудки у вершковому соусі


Інгредієнти:
Куряча грудка 700 г
Горілка 100 мл
Рослинна олія 30 мл
Морська сіль ½ ч.л.
Вершки 20-22% 300 мл.
Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.

Спосіб приготування:
Грудки ріжемо на невеликі плоскі частини поперек волокон, та обсмажуємо до рум’яної скориночки в невеликій кількості рослинної олії .

Курячі грудки у вершковому соусі



У курку добавляємо горілку і тушкуємо ще хвилин 10. Солимо та додаємо нарізаний смужками перець.

Курячі грудки у вершковому соусі



Через кілька хвилин вливаємо вершки, як закипить зменшуємо вогонь. Продовжуємо готувати курку на маленькому вогні до загусання нашого соусу ще близько 10-15 хвилин.

Курячі грудки у вершковому соусі



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Дмитро
У мене немає горілки взагалі( я не буду купувати горілку заради однієї страви. Не можна горілку чимось замінити або взагалі виключити ??
фото
admin
Можна виключити взагалі. Страва буде не менш смачною. Можна за смаком додати суміш перців.
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок