Відкрити категорії

Курячі крила в майонезно-гірчичному маринаді


Курячі крила в майонезно-гірчичному маринаді

Інгредієнти:

Курячі крила - 800г

Рекламний блок
Майонез - 70г
Гірчиця - 1 столова ложка (можна використовувати зернисту)
петрушка
кріп
Сіль, мелений чорний перець

Приготування:
Курячі крила вимити й обсушити паперовими рушниками.
В ємкості змішати майонез, гірчицю, зелень, сіль, перець.
В отриману суміш покласти крила і перемішати, щоб усі крила були покриті маринадом.
Поставити в холодильник на 1,5-2 години (можна залишити на ніч).
Викласти крила на середню решітку, поставити в аерогриль.
Встановити температуру на 235 градусів, низький режим обдування, 30-35 хвилин.
За 10 хвилин до готовності поставити максимальний режим обдування.

Коли крильця готові, перекладаємо їх на блюдо і подаємо. Смачного.


P.S. Кількість зелені кладіть за смаком, можна використовувати сухі трави.

Рекламний блок
Курячі крила в майонезно-гірчичному маринаді


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com