Відбивна з грудки



Відбивна з грудки


Інгредієнти:
Куряче філе - 2 шт.,
Яйця - 2 шт.,
Масло вершкове 30 г.,
Сухарі панірувальні - пів склянки,
Бошошно - пів склянки,
Перець, сіль,
Кріп - пучок.

Спосіб приготування:
Курячу грудку розрізати упоперек навпіл кожну половинку, вийде 4 рівноцінних пласта. Кожен пласт грудки відбити молоточом. Обов'язково кожен шар посолити, поперчити, покласти в серединку по невеликому шматочку масла і по щіпці порізаного кропу.

Відбивна з грудки



Згорнутити відбивну навпіл, сформувавши в рівненькі відбивні, злегка притискаючи.

Відбивна з грудки



В один посуд розбити яйця, злегка їх збити, в інший - насипати пів склянки борошна, в третій - пів склянки панірувальних сухарів. Кожну відбивну вмочити спочатку в борошно.

Відбивна з грудки



Потім обваляти в збитих яйцях і відразу ж в сухарях, придавлюючи її руками і надаючи гарної форми.

Відбивна з грудки



На сковороді обсмажити відбивні з обох сторін на маленькому вогні, до готовності.

Відбивна з грудки



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок