Морквяні котлети з манкою



Морквяні котлети з манкою


Інгредієнти:
Морква - 600 грам,
Крупа манна - 4 Cт. ложки (3 столових ложки - у котлетну масу, 1 - для обвалювання котлет),
Цукор - 2 чайні ложки
Сіль - 1 щіпка,
Рослинна олія - 100 мл.

Спосіб приготування:
Відварити моркву практично до готовності. Краще недоварити, ніж переварити.
Зварену моркву охолодити, очистити і натерти на дрібній або середній тертці.

Морквяні котлети з манкою



Додати до моркви сіль, цукор і манку. Все ретельно перемішати.

Морквяні котлети з манкою



Формуємо з отриманої маси невеликі котлетки, обвалюємо їх у манній крупі.

Морквяні котлети з манкою



Обсмажуємо котлети на сковороді з рослинним маслом на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. В кінці готування накрити сковороду кришкою, зменшити вогонь під сковорідкою до мінімуму і тушкувати котлети хвилин 10.

Морквяні котлети з манкою



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Stepan Lukiv
Вітаю Всіх, бувалих і гостей, на цьому сайті. З Вашого дозволу, шановні, пропоную приготувати прості за рецептурою, смачні і легкостравні, себто, дієтичні морквяні котлети. А саме, - варимо моркву в " мундирі "; очищаєм зі шкірки і трем на дрібній терці; добавляєм манки ( на кілограм моркви, 250гр. крупи ); перекладаєм в глибоку сковорідку і, при помішуванні, доводимо масу до загустіння; коли охолоне, додати 2 - 3 яйця ( білок збити виделкою з дрібкою солі ); формувати котлети і, обкачавши в паніровці, смажити; якщо потрібно дієтичну страву, приготувати на парі або, в іншому подібному варіанті. От і все. Смачного ! Заздалегідь вдячний за коментарі, - і хороші і, не вельми... З повагою до Всіх, - Степан Луків.
фото
admin
Степан дякуємо Вам за такий гарний рецепт. Ми обов'язково приготуємо ці морквяні котлети.
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок