Відкрити категорії

Капуста по-корейськи


Капуста по-корейськи


Інгредієнти:
Капуста - 500 грам.
Морква - 12 штуки,
Часник - 4-5 зубчиків,
Перець чилі - 0,5 шт (за бажанням),
Цибуля ріпчаста - 1 штука,
Соєвий соус - 1 ст. ложка,
Цукор - 1 ст. ложка,
Оцет яблучний - 1 ст. ложка,
Масло рослинне - 100 мілілітрів.

 

Спосіб приготування:

Капусту шаткуємо.

Капуста по-корейськи



Те ж саме робимо і з морквою. Використовуємо терку для корейської моркви.

Капуста по-корейськи

Рекламний блок

Потім дрібно ріжемо часник. Якщо Ви не любите відчувати смак часнику в страві, видавіть часник з допомогою «часникодавки».

Капуста по-корейськи



Цибулину теж дрібно нарізаємо.

Капуста по-корейськи



Далі дуже дрібно нарізаємо перчик чилі. Можна пропустити цей крок, якщо не любите гостренького.

Капуста по-корейськи



Тепер готуємо маринад: в сотейник наливаємо рослинне масло, соєвий соус, цукор і 300 мл води. Ретельно все перемішуємо. Доводимо цю суміш до кипіння, потім вливаємо оцет і знімаємо з плити.

Капуста по-корейськи



Овочі викладаємо в миску і заправляємо маринадом. Перемішуємо всі компоненти. Спробуйте салат на смак. Якщо Вам не вистачає гостроти, додайте спеції і приправи за своїм розсудом. Чекаємо, поки овочі охолонуть, потім ставимо в холодильник на 3 години.

Капуста по-корейськи



Салат можна подавати до столу!

Смачного!

Рекламний блок
Капуста по-корейськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com