Картопля в рукаві



Картопля в рукаві


Інгредієнти:
Картопля - 1 кілограм
Часник - 1-2 зубчики
Сіль - за смаком
Пряні трави - за смаком
Перець запашний мелений - за смаком
Оливкову олію - 1-2 ст. ложок.

Спосіб приготування:
Картоплю ретельно вимити.
Молоді бульби можна запікати прямо в шкірці - так корисніше, але стару треба почистити.

Картопля в рукаві



Розрізати кожну картоплину уздовж навпіл.

Картопля в рукаві



Часник подрібнити гострим ножем або пропустити через прес.

Змішати картоплю з часником, сіллю і спеціями.

При бажанні додати оливкову олію. Укласти в рукав для запікання, закрити. Не забудьте зробити зверху в рукаві кілька проколів, щоб могло виходити гаряче повітря, інакше рукав може вибухнути.

Картопля в рукаві



Покласти рукав на деко і відправити в розігріту до 180С духовку на півгодини. Потім деко дістати, рукав обережно відкрити.
При бажанні посипати дрібно нарубаною зеленню.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок