Баклажанова закуска



Баклажанова закуска


Інгредієнти:
1 баклажан,
1 яйце,
100 г панірувальних сухарів,
250 г сиру «Пармезан»,
2 помідора,
базилік,
сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:
Баклажан вимийте і наріжте кільцями товщиною близько 0,5 см. Дайте нарізаним баклажанам полежати в підсоленій воді 20 хвилин, щоб вийшла гіркота.

Приготуємо панірувальну суміш для баклажанів. У ємності змішайте панірувальні сухарі, сіль, перець і потертий на дрібній тертці сир (на паніровку у нас піде 100 г сиру).

Баклажани умочіть спочатку в збитому яйці, потім в панірувальній суміші з обох сторін.

Баклажанова закуска



Баклажанова закуска



Викладіть на розігріту сковороду, политу олією. Обсмажте з обох сторін.

Баклажанова закуска



Баклажанова закуска



Помідори наріжте тонкими кільцями, сир потріть на дрібній тертці.

Обсмажені шматочки баклажана накрийте шаром тертого сиру, скибочкою помідора і листочками базиліка.

Баклажанова закуска



Баклажанова закуска



Закуска може складатися з 1 скибочки баклажана, а може бути маленькою башточкою складається з 2-3 скибочок баклажана - вам вирішувати.

Баклажанова закуска



Викладіть перешаровані баклажани на лист для запікання змащений маслом і запікайте в духовці при 190 градусах, поки сир добре не розплавиться.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок