Морква по-французьки



Морква по-французьки


Інгредієнти:
Морква - 300 гр.,
Часник - 2зуб.,
Цибуля ріпчаста - 1шт.,
Оцет 9% - 50 гр.,
Вода питна - 150 гр.,
Кукурудза цукрова консервована - 200 гр.,
Цукор - 1ч.л.,
Сіль - 10 гр.,
Майонез - 3 ст.л.

Спосіб приготування:
Моркву чистимо й нарізаємо тонкими брусочками.
У каструлю кладемо моркву шарами, кожен шар посипаємо по 0,5 ч.л. солі і цукру. Товщина кожного шару приблизно 2 см.
Та заливаємо водою з оцтом.

Морква по-французьки



Ставимо каструлю на повільний вогонь і тушкуємо моркву (приблизно 30 хв).
Готова морква повинна бути м'якою, і в той же час трохи хрусткою.
У гарячу моркву видавлюємо часник.

Морква по-французьки



Цибулю ріжемо півкільцями і висипаємо в моркву. Перемішуємо.

Даємо суміші охолонути.

Морква по-французьки



Якщо у моркви залишився маринад, то зливаємо його.

В охолоджену суміш додаємо кукурудзу, заправляємо майонезом і перемішуємо.

Морква по-французьки



Замість кукурудзи можна покласти в салат консервований зелений горошок.

Викладаємо в салатник.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок