Хрусткі огірки



Хрусткі огірки


Інгредієнти:
Огірки - 5 кілограм,
Сіль - 90-100 г (на 3-х літрову банку),
Оцет 70% - 1 Чайна ложка (на 3-х літрову банку),
Зелень (хрін, парасольки кропу, листя смородини, вишні, естрагон) - за смаком,
Часник - 4-6 зубчиків (на 3-х літрову банку).

Спосіб приготування:
Огірки замочити у воді на 3-4 години ( крім свіжозібраних).

Хрусткі огірки



Огірки, зелень, часник щільно розкласти по банках і залити окропом.

Хрусткі огірки



Залишити на 5 хвилин. Повторити ще раз: злити воду, залити окропом на 5 хвилин.

Злити воду з банок каструлю і всипати сіль, прокип'ятити до розчинення солі.

Хрусткі огірки



Додати оцет. Огірки залити розсолом.

Хрусткі огірки



Банки закатати, перевернути, укутати до ранку.

Хрусткі огірки



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок