Котлети з печериць



Котлети з печериць


Інгредієнти :
Печериці - 400 гр.,
Картопля - 2 шт.,
Цибуля - 2 шт.,
Манка - 3 ст. л.,
Паніровочна суміш,
Олія соняшникова,
Сіль, перець.

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо в невеликій кількості олії.

Котлети з печериць



Окремо тушкуємо гриби до повного випаровування води.

Котлети з печериць



Перемелюємо все в блендері (або на м'ясорубці), Швидкість потрібно включити невелику, гриби не повинні перетворитися в однорідну «кашу», нехай будуть невеликі шматочки, так структура готових котлет буде цікавішою.

Котлети з печериць



Сиру картоплю чистимо і також подрібнюємо в блендері.

Котлети з печериць



Змішуємо гриби, цибулю, картоплю, манку, додаємо сіль і перець.
Перемішуємо грибний фарш і ще трохи тушкуємо, близько 2-3 хвилин.

Котлети з печериць



Котлети з печериць



Перед тим як почати формувати котлети, приготуйте чашку з чистою водою, для того щоб змочувати в ній руки. Тоді котлети будуть рівними і акуратними, а фарш не буде прилипати до рук.
З фаршу робимо котлети, обвалюємо їх у панірувальній суміші і обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін. При необхідності доводимо до готовності під кришкою.

Котлети з печериць



Готові котлети можна подавати з пюре, з білим або крансым соусом.

Котлети з печериць



Грибні котлети можна приготувати на пару, смак буде ні трохи не гірше.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок