Фаршировані печериці з сиром



Фаршировані печериці з сиром


Інгредієнти:
30 штук великих печериць,
100-150 грамів сиру,
5-6 столових ложок сметани 20-25% жирності,
1 невеликий пучок кропу,
рослинна олія,
сіль,
перець чорний мелений (суміш перців).

Спосіб приготування:
Відокремити ніжки від шляпок. За допомогою гострого ножа і чайної ложки акуратно вийняти м'якоть з капелюшків грибів.

Фаршировані печериці з сиром



М'якоть і ніжки грибів нарізати дрібними кубиками.

Дрібно нарізати кріп.

Додати в підготовлену ємність гриби і кріп.

Додати сметану. Посолити і поперчити. Ретельно перемішати.

Фаршировані печериці з сиром



Наповнити отриманою масою капелюшки грибів.

Сир натерти на крупній тертці.

Духовку розігріти до 160-180 градусів. Деко змастити олією і викласти підготовлені печериці, посипати натертим сиром і випікати протягом 15-20 хвилин.

Фаршировані печериці з сиром



Печериці запечені з сиром готові. Подавати бажано гарячими до м'яса або як окрему страву.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок