Кабачок фарширований



Кабачок фарширований


Інгредієнти:
Кабачок - 2 шт.,
Фарш курячий - 300 г.,
Цибуля - 1 шт.,
Майонез, сіль, перець,
Твердий тертий сир - 200 г.

Спосіб приготування:
Розрізаємо кабачок навпіл, акуратно ложечкою виймаємо середину, змащуємо внутрішні стінки майонезом, перчимо.

Кабачок фарширований



Фарш (сирий) змішуємо з тертою цибулею, дрібно порізаною серединкою кабачків, перчимо, солимо, кладемо начинку в кабачок, знову змащуємо майонезом і посипаємо рясно сиром.

Кабачок фарширований



Відправляємо в духовочку (на гратах) і через 20 хвилин відмінна ситна вечеря на столі.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок