Кабачок в хрусткій сирній скоринці



Кабачок в хрусткій сирній скоринці


Інгредієнти:
Кабачок - 2 шт.,
Яйця - 2 шт.,
Борошно - 0,5 ст.,
вердий тертий сир - 0,5 ст.,
Олія для смаження,
Перець, приправи.

Спосіб приготування:
Кабачки нарізати кружечками.

Кабачок в хрусткій сирній скоринці



Робимо дві суміші:
1) збити яйце.

Кабачок в хрусткій сирній скоринці



2) 0,5 ст. борошна + 0,5 ст. тертого на дрібній тертці твердого сиру + додати чорного меленого перцю, сухого часнику або інші улюблені приправи.

Кабачок в хрусткій сирній скоринці



Занурити кружечки кабачка спочатку в яєчну суміш, а після в сирно-борошняну і обсмажити на середньому вогні з двох сторін.

Кабачок всередині дуже соковитий і ніжний, а зверху рум'яна і ніжна сирна скоринка.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок