Кабачковий торт



Кабачковий торт


Інгредієнти:
3 невеликих кабачка,
9 ст.л. борошна,
6 яєць,
сіль, перець за смаком,
200 г майонезу,
3 зубчики часнику,
зелень для прикраси,
рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:
Кабачки очистити і натерти на крупній тертці. Додати яйця.

Кабачковий торт



Перемішати, посолити, поперчити. Додати борошно і добре перемішати. Тісто повинно бути як на оладки.

Кабачковий торт



Випікати на попередньо розігрітій сковороді на середньому - маленькому вогні. До речі, тісто по сковороді не розтікається, тому наливши його на сковороду, акуратно, краще лопаткою, розподіліть його по всій сковороді.

Кабачковий торт



Смажаться млинці дуже швидко. Буквально за пару хвилин з кожного боку.

Кабачковий торт



Поки млинці вихолоняють приготуємо часниково-майонезний соус. У майонез додати тертий на дрібній терці часник, сіль, чорний перець за смаком. Можна додавати і зелень.

Кабачковий торт



Кожен млинець тепер промащуємо нашим соусом і збираємо торт.

Кабачковий торт



Взагалі начинка може бути різна. Добре підуть тут і різаний помідор, і тушкована цибуля з морквою.

Перед подачею прикрашаємо зеленню. Або за смаком.

Смочного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Юлія
Зараз готую по Вашому рецепту)) аромат чудовий)
фото
admin
Повинно вийти дуже смачно ;)
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок