Рагу з картоплею і сосисками



Рагу з картоплею і сосисками


Інгредієнти:
1 цибулина
1 морквина
половинка болгарського перцю (можна звичайно використовувати і весь)
500-600 гр. картоплі (7-9 невеликих бульб)
1 ст. л. томатної пасти
сіль, свіжозмелений перець
1 ч. л. тим'яну
1/2 ч. л. гострої паприки
4 сосиски
кріп

Приготування:
Цибулю, моркву, перець нарізаємо невеликими кубиками. У пательні розігріваємо 1-2 ст. л. соняшникової / рослинної олії. Обсмажуємо цибулю, додаємо моркву і перець.

Обсмажуємо протягом 1 хвилини. Додаємо дрібно нарізану картоплю, посолити, поперчити, додати гостру паприку, чебрець.

Томатну пасту розвести в 3 ст. л. води, додати до картоплі, перемішати, закрити кришкою і тушкувати на середньому вогні, періодами помішуючи.

Через 15 хвилин додати нарізані сосиски. Все разом тушити ще 5 хвилин і можна вимикати плиту. При подачі посипати зеленню.




Розіслати в соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть "Кулінарія" без кавичок
Відповідь: