Відкрити категорії

Різнокольоровий салат з капусти


Різнокольоровий салат з капусти


Інгредієнти:
4 склянки подрібненої зеленої капусти,
1 склянка тертої фіолетовий капусти
½ склянки подрібненої моркви,
2 стрілки нарізаної зеленої цибулі,
2 столові ложки рисового оцту,
½ склянки майонезу,
2 чайні ложки цукру,
¼ чайної ложки солі (або сіль за смаком),
щіпка меленого чорного перцю.

Спосіб приготування:
Овочі промити, обсушити і нашаткувати.

Різнокольоровий салат з капусти

Рекламний блок

Різнокольоровий салат з капусти



У великій мисці змішати зелену і фіолетову капусту, зелену цибулю, моркву.

Різнокольоровий салат з капусти



Додати рисовий оцет, сіль, цукор, майонез, сіль і перець.

Різнокольоровий салат з капусти



Змішати всі інгредієнти. Дати салату настоятися. Подавати охолодженим як гарнір.

Різнокольоровий салат з капусти



Смачного!

Рекламний блок
Різнокольоровий салат з капусти


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com