Капустяна солянка з шампіньйонами



Капустяна солянка з шампіньйонами


Інгредієнти:
Капуста білокачанна 800 г
Вода 2 ст. л.
Винний оцет білий 7 мл
Суміш перців 2 г
Сіль 2 щіпки
Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
Солоні огірки 150 г
Томатна паста 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста 150 г
Гриби печериці 350 г
Цукор 1 ч. л.

Спосіб приготування:
Підготувати печериці, огірки, цибулю, томатну пасту і нашатковану білокачанну капусту.

Капустяна солянка з шампіньйонами



Капусту злегка обсмажити з 2 ст. л. рослинної олії. Додати 2 ст. л. води і тушкувати на маленькому вогні близько 40 хвилин під кришкою.

Капустяна солянка з шампіньйонами



Печериці вимити, обсушити і нарізати великими скибочками.

Капустяна солянка з шампіньйонами



Ріпчасту цибулю обчистити і нарізати тонкими шматочками, пасерувати на 1 ст. л. рослинної олії.

Капустяна солянка з шампіньйонами



Тим часом до капусти слід додати томатну пасту, цукор, сіль, суміш перців свіжезмелену, винний оцет.

Капустяна солянка з шампіньйонами



Перемішати і тушкувати ще 20 хвилин.

Капустяна солянка з шампіньйонами



До пассерованої цибулі додати скибочки грибів, перемішати, трохи обсмажити.

Капустяна солянка з шампіньйонами



Покласти огірки, нарізані крупними шматочками. Посолити, поперчити, перемішати і зняти з вогню.

Капустяна солянка з шампіньйонами



У вогнетривку форму викласти половину тушкованої капусти.

Капустяна солянка з шампіньйонами



Грибну масу покласти наступним шаром.

Капустяна солянка з шампіньйонами



Закрити другою половиною капусти.

Капустяна солянка з шампіньйонами



Запікати в духовці 20 хвилин при 200 °C.

Капустяна солянка з шампіньйонами



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/kapustnaya-solyanka-s-shampinonami




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок