Фарширований перець



Фарширований перець


Інгредієнти:
400 г будь-якого фаршу,
200 г відвареного рису,
8-10 шт. болгарського перцю,
150 г томатної пасти або соусу,
150 г сметани,
200 г цибулі,
200 г моркви,
перець,
сіль,
рослинна олія.

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно нарізати.

Фарширований перець



Моркву натерти на дрібній терці.

Фарширований перець



Половину цибулі обсмажити до рум'яності на рослинній олії.

Фарширований перець



Додати більшу частину потертої моркви, ще трохи обсмажити.

Фарширований перець



Змішати фарш з рисом.

Фарширований перець



Додати у фарш обсмажені моркву з цибулю, вміру посоливши та поперчити, добре все перемішати.

Фарширований перець



У перців зрізати верхівки, видалити насіння.

Фарширований перець



Перець заповнити отриманим фаршем.

Фарширований перець



Змішати соусчи пасту зі сметаною.

Фарширований перець



У каструлі також змішати залишки цибулі і моркви.

Фарширований перець



Додати сметанний соус, перемішати.

Фарширований перець



Викласти начинені перці.

Фарширований перець



Налити воду у каструлю так, щоб вона доходила майже до верхівки перців.
Тушкувати під кришкою, на маленькому вогні близько 40 хвилин.
Подавати з смачним соусом, в якому і тушкувалися наші перці.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок