Відкрити категорії

Печериці обсмажені у фритюрі


Печериці обсмажені у фритюрі


Інгредієнти:
Гриби печериці 500 г
Борошно пшеничне 3 ст. л.
Яйця курячі 2 шт.
Молоко 120 мл
Панірувальні сухарі 5 ст. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Сіль 0,5 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 400 мл.

Спосіб приготування:
Для приготування печериць, обсмажених у фритюрі, нам знадобляться печериці (вибирайте міцні, не великі, однакового розміру грибочки), курячі яйця, сухарі панірувальні, пшеничне борошно, молоко, олія. соняшникова, сіль, перець чорний мелений.

З капелюшків шампіньйонів знімаємо шкірку.

В підсоленій воді відварюємо кілька хвилин печериці, виймаємо їх і даємо трохи охолонути.

Печериці обсмажені у фритюрі

Рекламний блок

У цей час готуємо льєзон - з'єднуємо яйця, молоко, перець чорний мелений і сіль.

Перемішуємо вилкою, щоб яйця добре розійшлися в молоці. Льєзон готовий.

Печериці обсмажені у фритюрі



Тепер поставимо поруч тарілку з панірувальними сухарями, льєзон, пшеничне борошно. Обвалюємо кожен гриб окремо спочатку в борошні, потім занурюємо в льєзон, потім відразу обвалюємо в сухарях, ще раз у льєзон і назад обвалюємо в сухарях.

Печериці обсмажені у фритюрі



Відразу ж після паніровки обсмажуємо гриби невеликими порціями у великій кількості розжареної соняшникової рафінованої олії до золотистої скориночки. Викладаємо на паперовий рушник, щоб ввібралося зайве масло.

Печериці обсмажені у фритюрі



Подаємо гриби як самостійне блюдо або на закуску в гарячому або теплому вигляді.

Печериці обсмажені у фритюрі



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/shampinony-obzharennye-vo-frityure

Рекламний блок
Печериці обсмажені у фритюрі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com