Морква по-корейськи



Морква по-корейськи


Інгредієнти:
Морква 500 г
Часник 2 зубчика
Цукор 1,5 ч. л
Оцет столовий 1.5 ст. л.
Коріандр мелений 2 ч. л.
Перець чорний та червоний мелений по1 ч. л.
Цибуля ріпчаста 2 маленькі шт.
Олія рафінована 4 ст. л.
Сіль.

Спосіб приготування:
Для приготування моркви по-корейски візьмемо олію, часник, цибулю, спеції: сіль, цукор, мелений коріандр, червоний і чорний мелений перець.

Вимиту і очищену моркву натерти на спеціальній терці для корейської моркви.

Морква по-корейськи



Додати до моркви всі спеції і видавлений через прес часник, потім все добре перемішати і потискати руками.

Морква по-корейськи



Ріпчасту цибулю нарізати кубиками.

Обсмажити цибулю до золотисто-коричневого кольору на олії.

Морква по-корейськи



Додати у моркву олію з-під цибулі (цибуля не знадобиться) і 1,5 ст. л. оцту - все добре перемішати (якщо необхідно додати за смаком відсутніх прянощів).

Морква по-корейськи



Потім поставити моркву настоюватись в холодне місце на ніч.

Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/morkov-po-korejjski




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок