Пекінська капуста кімчі



Пекінська капуста кімчі


Інгредієнти:
Пекінська капуста,
дайкон,
груша,
імбир,
корінь селери,
часник,
цибуля,
перець,
сіль
дві ложки рибного соусу.


Спосіб приготування:
Все, крім капусти, чистимо й ріжемо.

Пекінська капуста кімчі



Або на м'ясорубку.
Виходить кашка.

Пекінська капуста кімчі



З капусти обібрати верхні-браковані листя, надрізати капусту з боку качана, на 1/3.

Пекінська капуста кімчі



Акуратно розірвати уздовж, щоб верхня частина зеленого листя залишилася цілою.

Пекінська капуста кімчі



Замочити в соляному розчині половинки капусти, до м'якості, від 3 годин до 10, можна залишити на ніч.

Пекінська капуста кімчі



Дістати капусту, злегка віджати, покласти на стіл і відігнути верхні листки.

Пекінська капуста кімчі



Прокласти нашою гострою начинкою.

Пекінська капуста кімчі



Відігнути наступні листя. Промастити знову.

І так до тих пір, поки не скінчаться листя, зібрати капусту в голівку.

Пекінська капуста кімчі



Укласти в ємність, корейці у глиняні горщики укладають, притиснути вантажем і залишити на 4-5 діб при кімнатній температурі.

Пекінська капуста кімчі



Капуста готова, можна подавати до столу ну або спускати в льох.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок