Маринована капуста провансаль



Маринована капуста провансаль


Інгредієнти:

Овочі:
Капуста білокачанна 1000 г
Морква 1 шт.
Перець солодкий 1 шт.
Часник 1 зубчик.

Маринад:
Вода кип’ячена 125 мл
Сіль 1 ст. л.
Цукор 60 г.
Олія соняшникова рафінована 75 мл
Оцет столовий 5 мл.

Спосіб приготування:
Для приготування маринованої капусти вам знадобляться: капуста білокачанна, морква, солодкий перець, часник, вода, сіль, цукор, рослинна олія і оцтова есенція (70%).

Нашаткуйте капусту.

Маринована капуста провансаль



Моркву нарізати тонкою соломкою або використовуйте тертку для приготування моркви по-корейски.

Маринована капуста провансаль



Солодкий перець поріжте на 4 частини, а потім нашаткуйте або тонко поріжте.

Маринована капуста провансаль



Часник натріть на дрібній тертці або видавіть через прес.

Маринована капуста провансаль



Готуємо маринад: у половині склянки холодної кип'яченої води розчиніть сіль і цукор, влийте масло і 1 ч. л. оцтової есенції.

Маринована капуста провансаль



У великій каструлі змішайте капусту, моркву, перець і часник.

Маринована капуста провансаль



Залийте холодною маринадом і перемішайте. Капусту слід притиснути чимось важким - для цього можна накрити її тарілкою і поставити зверху банку з крупою або ступку (все що підходить вам за вагою та розміром).

Маринована капуста провансаль



Приберіть капусту в прохолодне місце - через 4 години вона буде готова - можна перекласти її в скляну банку і зберігати в холодильнику.

Маринована капуста провансаль



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/marinovannaya-kapusta-provansal




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок