Буряково-морквяний салат



Буряково-морквяний салат


Інгредієнти:
Буряк 150 г
Морква 150 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Рослинна олія 30 мл
Кріп 20 г
Часник часточки 2 шт.
Цукор-пісок 5 г
Сіль
Перець чорний мелений щіпка.  

Спосіб приготування:
Моркву та буряк очистити, гарно вимити і натерти на крупній тертці. Очищену цибулю дрібно нарізати.  

Буряково-морквяний салат



Розігріти сковороду або навіть краще сотейник, додати масло і обсмажити на сильному вогні, додаючи по черзі, буряк, моркву і цибулю. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою, періодично помішуючи, 20-25 хвилин.

Буряково-морквяний салат



Кріп, вимити, обсушити і дрібно нарізати. Трохи кропу відкласти для прикраси салату.

Буряково-морквяний салат



Часник очистити, дрібно нашаткувати і додати разом із зеленню в овочі. Приправити сіллю, перцем, і цукром за смаком.

Буряково-морквяний салат



Залишком зелені прикрасити при подачі на стіл.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок