Оладки з кабачків
Інгредієнти:
0,5 кг кабачків
100-150 г борошна
1 ст.л. крохмалю
2 ч.л. цукру
0,5 ч.л. солі
1 ст.л. пшеничних висівок
0,5 ч.л. соди (погасити оцтом)
чорний перець за смаком
рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування:
Кабачок натерти на крупній тертці.
Потім додати борошно, крохмаль, цукор, сіль, чорний мелений перець, висівки, соду, гашену в оцті.
Ретельно перемішати, тісто виходить досить густе.
У сковороду налити рослинне масло, нагріти.
Тісто викладати ложкою.
Смажити оладки з одного боку до золотистого кольору на середньому вогні.
Перевернути оладки на інший бік і також смажити до золотистого кольору.
Смачно з сметаною.