Рулет з кабачків



Рулет з кабачків


З великим задоволенням пропоную вам простий і досить швидкий рецепт рулету з кабачків, і нехай вас зовсім не лякає те, що нам спочатку треба випекти його основу. Повірте мені, що робиться це простіше простого і з цим впорається навіть починаюча господиня. Величезний плюс такого рулету в тому, що ви можете імпровізувати з начинками і робити кожен раз нову страву.

Його можна готувати з будь-яким м'ясним фаршем, сиром, овочами — вибирайте на свій розсуд. Мені найбільше сподобався рулет в холодному вигляді — це відмінна закуска для будь-якого столу (в тому числі і святкового) і він чудово підійде для гарного ситного, швидкого перекусу.

Інгредієнти:
450-500 г кабачків;
100 г сиру;
3 середніх яйця;
75-100 г пшеничного борошна;
1 ч. ложа розпушувача;
сіль, перець, спеції;
будь-яка зелень;
трохи рослинного масла;
250-400 г курячого фаршу;
75-100 г твердого сиру.

Приготування святкової закуски.


Кабачки натираємо на крупній тертці (якщо вони у вас дуже зрілі, то очищаємо від шкірки і насіння) і злегка віджимаємо від рідини. Сир пробиваємо блендером, окремо збиваємо яйця і все приєднуємо до натертих кабачків. Перемішуємо, солимо, перчимо і частинами підсипаємо просіяне борошно (іноді її може знадобитися трохи більше) і розпушувач. Замішуємо тісто для рулету, воно повинно бути середньої консистенції, схожою на ту, як ми робимо для оладок. В самому кінці вмішуємо порубану зелень.

11


Велике деко застеляємо пекарським папером і виливаємо отримане тісто, розрівнюємо ложкою і випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 170 градусів близько 15-18 хвилин (головне не пересушити).

22


Даємо трохи охолонути коржу і відразу перевертаємо на лист фольги, злегка змащене рослинним маслом, акуратно знімаємо пекарський папір. У курячий фарш додаємо спеції, сіль і рівним шаром наносимо на рулетну основу не доходячи до одного краю (зовнішнім).

33


Потім дбайливо згортаємо рулет з кабачків (намагаємося робити це так щільно, наскільки можливо) і загортаємо в фольгу як цукерку. Запікаємо в духовці при тій же температурі близько 45 хвилин. Далі розгортаємо рулет посипаємо зверху тертим сиром.

44


Готуємо відкритим ще 15-20 хвилин до красивого і рум'яної сирної скоринки.

55

 

66


Приємного смаку.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок