Запечені фаршировані помідори



Запечені фаршировані помідори


Особливість рецепту в тому, що ви можете налаштувати його під свій смак. Наприклад, додайте у фарш пару зубчиків часнику, і ви отримаєте очікуване. Можна збільшити кількість соусу песто, що круто на мій смак і додає середземноморських ароматів у цей рецепт. Загалом, цей рецепт фаршированих помідорів – просто неоране поле для вашого креативу.

Інгредієнти:
6 м'ясистих помідорів;
1 стакан відвареного рису;
3 ст. л. соусу песто;
100 г тертого сиру моцарелла;
пучок свіжого шпинату;
1 ст. л. оливкової олії;
сіль і каєнський перець за смаком.

Кулінарний рецепт фаршированих помідорів.


Відваріть і промийте холодною водою рис. Духовку відразу включіть розігріватися на 200 градусів. Можна і трохи пізніше включати, але я весь час забуваю попередити коли включати, тому в цей раз відразу кажу, вмикайте!

У вибраних помідорів зріжте верхівки.

11


Чайною ложкою видаліть нутрощі.

22


Певну частину від помідорних розкопок ви можете відразу з'їсти, бо на їх місце прийдуть: 3/4 моцарелли, відварений і промитий рис, соус песто і рваний або нарізаний шпинат.

33


Додайте сіль і перець. Гарненько перемішайте і даним фаршем нафаршируйте помідорчики. Ну, і щоб не перекладати їх з місця на місце і час не втрачати, складати готові вироби краще відразу у форму для запікання.

44


Якщо ще не включили, то пора розігрівати духовку до 200 градусів. Посипте помідори моцарелою, збризніть оливковою олією.

55


Не можу без дрібки канського перцю.

66


Запікайте 20 хвилин до м'якості томатів і бульбашок на поверхні.

77


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок