Фарширована картопля в духовці



Фарширована картопля в духовці


У назві заявлено, що картоплю ми будемо фарширувати. Чим можна нафарширувати, ви можете самі дізнатися, коли відкриєте холодильник (м'ясо, риба, овочі, сир, зелень тощо). Якщо у вашому холодильнику порожньо, то навіть цією порожнечею можна нафарширувати картоплю, відправити її в духовку і вийде теж смачно. Правда, тоді вже доведеться готувати щось додатково: оселедець, тюльку, овочевий салат або щось ще.

Сьогодні я не хочу, щоб картопля була з порожнечею. Вона буде з куркою, сиром, шпинатом і часничком. Залишитися байдужими не вийде.

Інгредієнти:
— картопля (кількість залежить від розміру форми — у мене 7 шт.);
— копчена грудка (по 1 ст. л. м'яса на кожну картоплю);
— свіжий шпинат (невеликий пучок);
— твердий сир (по 1-2 ст. л. на кожну картопельку);
— кілька зубків часнику;
— сіль за смаком;
— оливкова олія.

Приготування фаршированої картоплі.


Картоплю не чистимо, але дуже добре вимиваємо щіткою.

11


Відправляємо картоплю випікатися в духовку. Температурний режим — 200 градусів.

22


А поки готуємо начинку. Курячу грудку нарізаємо кубиками.

33


Твердий сир тремо на крупній тертці.

44


Часник нарізаємо дрібними кубиками.

55


Шпинат промиваємо, сушимо.

66


Нарізаємо його невеликими смужками.

77


Начинку змішуємо. Солимо.

88


Готову м'яку картопельку акуратно розрізаємо і поливаємо оливковою олією.

99


Фаршируємо картоплю начинкою і відправляємо в духовку ще на 10-15 хвилин.

1010


Як тільки сир розплавиться, можна вважати блюдо готовим.

1111


Подаємо фаршировану картоплю гарячою. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок