Гриби в сметані



Гриби в сметані


Сьогодні я хочу поділитися простим, але дуже смачним рецептом смажених грибів у сметані. За цим рецептом готувала тільки печериці та гливи, але кажуть, що будь-які гриби в сметані неймовірно смачні. Я збираю гриби виключно в супермаркетах недалеко від будинку. Так і в цей раз, гриби були куплені в найближчому магазині.

Мені більше подобається смак печериць. До того ж, працювати з ними легше і менше відходів. Загалом, сьогоднішній мій рецепт з участю саме їх.

Гриби в сметані чудово підійдуть до будь-якого гарніру. При їх приготуванні можна додати улюблені спеції, часник або зелень. У будь-якому випадку, гриби виходять соковитими, ароматними і дуже смачними.

Інгредієнти на 3-4 порції:
шампіньйони — 750 г;
цибуля ріпчаста — 3 шт.;
сметана — 350 г;
рослинна олія для смаження;
сіль, перець за смаком.

Приготування грибів в сметані.


Під час приготування печериць, я зазвичай ріжу їх тонкими пластинками. Але це робити не обов'язково. Якщо гриби дрібні, їх можна порізати на 4 частини. В цьому випадку смак грибів буде більш насиченим. Гриби помила і нарізала тонкими смужками.

11


Лук нарізала невеликими кубиками.

22


Виклала гриби на розігріту сковороду з рослинним маслом і смажила на середньому вогні, поки сік, що виділився, не випарувався. Після чого додала цибулю.

33


Обсмажила цибулю і гриби до рум'яного кольору і додала сметану.

44


Перемішала. Додала сіль і перець.

55


Накрила сковороду кришкою і гасила гриби на маленькому вогні протягом 5 хвилин.

66


Наші гриби в сметані готові. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок