Морквяні оладки



Морквяні оладки


Мої діти не люблять моркву у вареному вигляді. Але морква сама по собі дуже корисний овоч і не вживати її не можна. Тому доводиться використовувати морквяні рецепти, наприклад, печиво або кекси, в яких смак овоча буде не нав'язливим. Подрібнювала моркву на дрібній тертці, щоб вона менше проявлялася в тісті.

Я затратила зовсім небагато часу на приготування тіста, основний час витрачається на смаження оладок: 10 хвилин — тісто, 30 хвилин — оладки.

Інгредієнти:
яйце — 1 шт.;
кисломолочний продукт — 400 мл;
велика морква — 1 шт., дрібна морква — 2-3 шт.;
цукровий пісок — 2 ст. л.;
сода — 0,5 ч. л.;
сіль — на кінчику ложки;
мука — 300-400 г;
олія для смаження.

Приготування морквяних оладок.


Яйце (можна взяти і кілька яєць) розбиваємо в ємність, куди пізніше помістимо всі інгредієнти.

11


Вливаємо будь-який кисломолочний продукт.

22


Моркву натираємо на дрібній тертці, яка є.

33


З'єднуємо її з тістом.

44


Додаємо сипучі інгредієнти.

55


Перемішуємо. Тепер додаємо борошно.

66


Думаю, що не варто зупинятися на тому, яке по густоті має бути тісто, так як кожен, хоч раз у своєму житті, випікав оладки. У результаті повинно вийти приємне на колір блідо-помаранчеве тісто.

77


На розпеченому маслі в сковороді випікаємо оладки. Печемо на повільному вогні, щоб вони добре пропеклися, періодично перевертаючи їх. Готові морквяні оладки тепленькими подаємо до столу з різними соусами або джемами.

88


Приємного чаювання.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Вікторія
Оладки супер дуже дякую за рецепт
фото
admin
Вікторія, смачного!
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок