Драники з грибами



Драники з грибами


Інгредієнти:
Пів кілограма картоплі,
400 гр. свіжих грибів,
два яйця,
одна середня цибулина,
100 г. сметани,
три - чотири столові ложки борошна,
сіль та перець за смаком,
рослинна олія для смаження.

Рецепт приготування:
Гриби потрібно вимити, почистити та відварити у трошки підсоленій воді. Час варіння грибів 15 хвилин. Варимо цілими, а дуже великі можна перерізати навпіл. Все одно потім пропустимо з іншими продуктами через м'ясорубку. Для цієї страви відмінно підходять печериці, хоча лісові гриби, в якості яких Ви впевнені на сто відсотків, зроблять страву неперевершеною.

11



Очищену та вимиту цибулю і картоплю спочатку крупно наріжемо.

22



Пропустимо через м'ясорубку з кропною сіточкою цибулю, потім відварені та відкинуті на сито гриби, а в останню чергу перекрутимо картоплю.

33



До подрібнених інгредієнтів додаємо все борошно, вбиваємо яйця, всипаємосметану, сіль і перець додамо за смаком.

44



Добре тісто перемішуємо, виходить воно досить рідке, але для дерунів з грибами відмінно підходить.

55



Сковороду з невеликою кількістю рослинного масла нагріваємо на середньому вогні. Викладаємо ложкою рівненькі оладки з тіста. Смажимо з однієї сторони десь п'ять хвилин.

66



Потім обережно перевертаємо деруни. Смажимо і з іншої сторони також ще десь п'ять хвилин.

77



Подаємо із сметаною і гарячими.

88



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок