Ікра заморська, баклажанна



Ікра заморська, баклажанна


Існує багато цікавих рецептів з баклажанами, багато з них є рецептами ікри. Блюдо відмінно підходить в якості закуски, їсти його можна практично з усім - від шматочків хліба до ситних гарнірів.

Інгредієнти:
Cтиглі баклажани - 2 шт.,
Помідори - 700 г.,
Масло рослинне - 3 ст.,
Часник - 6 зубчиків,
Томатна паста - 2 ст. л.,
Куркума - 0,5 ч. л.,
Лимонний сік - 3 ст. л.,
Оливкову олію - 2-3 ст. л.

Як приготувати ікру.


Для початку приготуйте баклажани: розріжте навпіл і запікайте в духовці близько години при 180 С.

11



Потім гарно подрібніть м'якоть печених баклажанів ножем чи виделкою. Помідори очистіть від шкірки. Дрібно наріжте. Злегка обсмажте разом з баклажанами.

22



Тепер обсмажуємо все ще раз, вже разом з томатною пастою, часником і куркумою на оливковій олії.

33



Перекладаємо суміш в миску, додаємо яйця і перемішуємо. Смажимо вже разом з яйцями 5 хвилин, постійно помішуючи, аж поки яйця не зваряться.

4



Повинна вийти густа, однорідна маса.

5



Викладаємо готову баклажанну масу на блюдо. Ось і готова ікра. Подавати можна з лавашем і свіжими овочами, як Вашій душі завгодно буде.

6



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок