Грецький салат



Грецький салат


Інгредієнти:
Помідори - 500 г.,
Перець болгарський - 400 г.,
Огірки - 500 г.,
Цибуля червоний - 150 г.,
Сир Фета - 250 г.,
Маслини - 150 г.,
Зелень.
Соус:
Олія оливкова - 50 г.,
Винний оцет - 1 ст.л.,
Волоський горіх - 2 шт.

Спосіб приготування:
Нарізати великим кубиком чисті огірки і помідори.

фото 1фото 1



фото 2



Скласти в салатник порізані овочі, посипати оливками.

фото 3



Нарізану дуже тоненькими півкільцями цибулю, обдати окропом і також відправити в салатницю.

фото 4



Болгарський перець почистити і нарізати. Додати до овочів. Присолити.

фото 5



Злегка струсити салатник.
Сир ріжемо вузькими пластинками і викладаємо на овочі.

фото 6фото 6



Зверху присипати зеленню.
Полити соусом. Готується соус швидко: перетерти горіх, додати оцет і масло.

фото 7фото 7



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок