Овочеве фондю



Овочеве фондю


Інгредієнти:
220 г ковбаси вареної;
1 середня цибулина;
2 перця - жовтий і зелений;
3 помідори;
1 пакет сир моцарелла;
чилі;
петрушка;
чіпси.

Спосіб приготування:
Спочатку перемолоти ковбасу на м'ясорубку. У сковороді на дуже маленькій кількості олії підсмажити ковбасу, недовго.

 

фото 1фото 1


Покласти в іншу сковороду дрібно нарублену цибулю

 

фото 2фото 2

 

і перець, додати зовсім трохи олії і обсмажити їх на невеличкому вогні до готовності.

 

фото 3фото 3

 

Зняти готові овочі з вогню і відставити в сторонку.

 

фото 4фото 4

 

фото 5фото 5


В невелике деко викласти одну третину сиру,

 

фото 6фото 6

 

фото 7фото 7

 

додати половину ковбаси, овочі, потім ще одну третину сиру, потім іншу половину ковбаси і, нарешті, зверху останній сир. Зверху дуже обережно викласти чилі. Щоб не перестаратися.

 

фото 8фото 8

 

фото 9фото 9

 

фото 10фото 10

 

фото 11фото 11

 

фото 12фото 12


Поставити деко з овочами, ковбасою та сиром в духовку, розігріту до 200 градусів, щоб запекти близько 5 хвилин. Сир повинен повністю розтанути і почати злегка кипіти.

 

фото 13фото 13


Вийняти деко з печі, і зверху покласти нарізані дрібними кубиками помідори і присипати петрушкою.

 

фото 14фото 14

 

Подавати його відразу з чіпсами.

 

фото 15фото 15


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок