Торт кабачковий



Торт кабачковий


Інгредієнти:
Молоко - 100 мл.,
Кабачки - 3 шт.,
Перець, сіль,
Борошно - 4 ст.л.,
Яйце - 3 шт.,
Олія для смаження.


Для начинки:
Твердий сир - 100 г.,
Гриби -300 г.,
Зелень,
Цибуля 4 шт.,
Морква - 2 шт.,
Майонез.


Спосіб приготування:
Кабачки, попередньо очищені, подрібнюємо за допомогою електричного блендера або звичайної тертки. Вводимо всі інші продукти, перемішуємо. Ось і вийшло тісто для кабачкових млинців.

 

фото 1фото 1


Смажимо млинці, на скільки вистачить тіста.

 

фото 2фото 2

 

Якщо млинець невдало перевернули і трохи порвали, його можна укласти в середину торта.
Поки кабачкові млинці повністю остигають, робимо для них начинку.

 

фото 3фото 3

 

Для цього злегка обсмажуємо до приємного рум'яного кольору цибулю з морквою і гриби з цибулею.

 

фото 4фото 4

 

Можна робити начинки за своїм індивідуальним смаком.
Збираємо торт . Кожен млинець перемазуємо майонезом і засмажкою.

 

фото 5фото 5

 

Зверху посипаємо сиром і зеленню. Залишаємо настоятися.

 

фото 6фото 6


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок