Баклажани в кунжуті



Баклажани в кунжуті


Інгредієнти:
Баклажани - 5 шт.,
Часник - 1 головка,
Кунжут - за упаковочці білого і темного.
Масло для обсмажування.
Борошно.


Як приготувати:
Вимиті баклажани нарізати середніми кружечками, злегка присолити і нехай постоять для видалення гіркоти.

 

фото 1фото 1

 

А тим часом потрібно почистити головку часнику, часникодавилкою подрібнити його і перетерти з кунжутом.

 

фото 2фото 2


Обсмажити баклажани на олії, попередньо вмочивши в борошні. Обсмажити з обох сторін. Знімаємо на серветку, зайве масло трохи піде.
Можна вмочати кожен обжареный шматочок в кунжуті, але простіше викласти шар баклажанів на тарілку і просто зверху присипати часниковим кунжутом.
Потім ще один шар, і так, поки не закінчаться баклажани.

 

фото 3фото 3


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок